dimarts, 27 de maig del 2008

NA LINA ENS DU DUES TORTUGUES

Com ja sabeu, dijous anam d'excursió a Rafalet (a prop de Sant Lluís) per fer una activitat organitzada pel GOB: LES TORTUGUES TORNEN A CA SEVA. En aquesta activitat amollarem tortugues al camp.

Per aquest motiu, avui ha vingut na Lina, la mamà de na Maria Sans, per dur-nos dues tortugues que dijous amollarem. Ens ha explicat com són, que són sordes, què mengen, que tenen les ungjes, que no tenen dents, però sí una geniva molt forta, etc. A més a més, ens ha contat que una d'aquestes tortugues es diu "A poc a poc", perquè és molt lenta, però que l'altra encara no te nom. Ens ha proposat que nosaltres n'hi podríem posar un. Ja han sortit algunes propostes, però encara no tenim el nom definitiu. Ja us el farem saber!!

Ens ha explicat, també, el conte de na Tris Tras i el de la Llebre i la tortuga. Ens han agradat molt! però el que més ens ha agradat és que abans de marxar ens ha fet un regalet! ens ha regalat un llibre on hi ha molts contes!!!! quina passada!!!!!! també ens ha regalt un "xit" (ho diuen així a Lo, no? jejejeje) perhom! pot tornar quan vulgui!!!

Moltes gràcies, Lina.