dilluns, 2 de juny del 2008

EXCURSIÓ A RAFALET

El passat dijous dia 29 de maig vam anar a Rafalet per fer una activitat del GOB. Allà vam trobar na Montse, la monitora que ens va explicar què faríem. Primer de tot ens va presentar dues tortugues que ella duia per amolllar: en Nito i na Niní. Nosaltres li vam presentar les tortugues que dos fillets portaven: na Poc a Poc, na Pleneta i en Zorro.
Després de les presentacions vam caminar una estoneta i pel camí vam trobar una bassa plena de cròtals petitons ("sapos", en castellà). Ens van fer molta gràcia! També hi havia molts de mosquitets petits.
Al cap d'una estona vam arribar a una tanca molt polida. Allà, na Montse ens va contar el conte de na Tris Tras, ens va explicar coses sobre les tortugues i vam partir a amollar les que duiem. Va ser un moment molt emocionant, na Maria i n'Isaac ja s'havien acomiadat de les seves amigues i les van amollar al camp perquè es retrobassina amb les seves companyes. A més a més, vam trobar altres tortugues que venien a rebre les seves amigues. Va ser molt polit.
Quan vam acabar, na Montse ens va felicitar perquè havíem fet una cosa molt imporant. Vam estar molt contents i orgullosos del nostre acte.