divendres, 13 de juny del 2008

EL LLIBRE VIATGER

Així com vau expressar alguns de vosaltres a la darrera reunió que vam fer (per rallar de l'excursió de Binixems), hem intentat fer còpies del llibre viatger per a aquells qui tenien il·lusió en tenir-lo, però han sorgit alguns problemes. La impressió del llibre tal i com està surt molt cara i si el modificam, el feim més petitó, canviam algunes fotos, etc. surt una mica més econòmic, però el llibre desllueix molt.

Per aquest motiu, els pares de na Francina van proposar digitarlitzar-lo i que cadascú en faci l'ús que desitgi. I així ho hem fet. En Bernat i na Peggy (mai se si és amb una o dues "g") han fet la feina de passar tot el llibre a un document pdf. i l'últim dia de curs us el donarem dins un DVD.
Moltes gràcies a na Pegy i en Bernat!!!

1 comentari:

classe dels cavalls de menorca ha dit...

Moltes gràcies a tu Laura per deixar que les famílies participem. Ens agrada, ens fa sentir molt bé i a la vegada útils.

A més, ara que s'atraca final de curs i ja ens coneixem una mica més, sabeu que a nosaltres ens encanten els ordinadors o sigui que ha estat un gust fer el pdf.

Per acabar dir que sí! A la primera! Peggy s' escriu amb dues "g". A na Francina li hem posat un nom ben menorquí i així no hi ha dubtes, ja,ja,ja.

Fins la propera!

Bernat i Peggy